Εκπαίδευση για όλους !

Αμέσως κάνετε κάτι που 1 σε κάθε 5 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί να κάνει. Δεν μπορούν να διαβάσουν ή να γράψουν ή να προσθέσουν , επειδή έχουν μηδαμινή πιθανότητα μιας εκπαίδευσης. Σήμερα, στο 21ο αιώνα, 80 εκατομμύριο παιδιά εργάζονται, στο σπίτι, ή στις οδούς επειδή δεν είναι ικανά να πάνε στο σχολείο. 800 εκατομμύριο ενήλικοι παλεύουν με μια μάχη άνιση ενάντια στην ένδεια, ανίκανοι να διαβάσουν και να γράψουν . Δεν είναι απαραίτητο να είναι αυτός ο τρόπος, ο κόσμος έχει τους πόρους και ξέρουν πώς να δώσει στον καθέναν την πιθανότητα να πάει στο σχολείο. Η εκπαίδευση για όλους είναι δυνατή, προσιτή και έχει υποσχεθεί επανειλημμένα – αλλά μέχρι τώρα οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν αποτύχει να παρέχουν τα χρήματα.

Ενώστε την αλυσίδα τώρα!

ΕΝΩΘΕΙΤΕ για το δικαίωμα της εκπαίδευσης τώρα! Τα στοιχεία δείχνουν ότι εάν οι πόροι δοθούν με το σωστό τρόπο – εμείς θα μπορούσαμε να δώσουμε στον καθέναν την πιθανότητα να πάει στο σχολείο. Παραδείγματος χάριν, λόγω των αποφάσεων που λαμβάνονται από το 2000 ..30 εκατομμύριο περισσότερα παιδιά πηγαίνουν τώρα στο σχολείο. Αλλά το ποσοστό προόδου είναι πάρα πολύ αργό και πολλές χώρες δεν θα επιτύχουν την εκπαίδευση για όλους στό 2150 πόσο μάλλον αυτό που υποσχέθηκαν για το 2015, Το να παράσχουμε την εκπαίδευση για την καθεμία θα κόστιζε στις πλούσιες χώρες 12 δισεκατομμύρια ετησίως. Επιτρέψτε να βάλουμε εκείνο τον αριθμό στο πλαίσιο – ότι λιγότερο από τον κόσμο που ξοδεύει στα τσιπ πατατών.

Στις 2ο Μάιου 2007 οι υπουργοί Οικονομίας των πλούσιων χωρών συναντιούνται για να συζητήσουν την *Εκπαίδευση για όλους.* Αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν τις κοινές αποφάσεις ώστε να σιγουρευτούμε ότι ο καθένας σ αυτό τον κόσμο θα έχει την πιθανότητα να μάθει να διαβάζει και να γράφει.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! και πέστε στους Παγκόσμιους Ηγέτες ότι χρειαζόμαστε την άμεση δραστηριοποίηση και τους πόρους για να δώσουμε στον καθέναν την πιθανότητα μιας εκπαίδευσης.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ στην αλυσίδα με τους πραγματοποιούντες εκστρατεία σε όλο τον κόσμο που απαιτούν τα δικαιώματα εκπαίδευσης. Μπορείτε να συνδεθείτε με καθέναν σε οποιαδήποτε χώρα. Μπορείτε να προσθέσετε το προσωπικό μήνυμά σας που θα σταλεί στον εθνικό ηγέτη σας μαζί με άλλους από τη χώρα σας

ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Μαζί είμαστε ισχυρότεροι

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας να διαβάσετε αυτό μήνυμα

.Γίνετε πολλαπλασιαστές σε οποιοδήποτε που σκέφτεστε ότι θα ενδιαφερθεί για την προσθήκη της φωνής τους στην εκστρατεία για να επιτύχει *Εκπαίδευση για όλους*.

http://www.campaignforeducation.org/action/2007/action.html