Στα πλαίσια του *Ευρωπαϊκού Έτους Διαπολιτισμικού Διαλόγου 2008 * ο Όμιλος Σερρών για Unesco παρουσιάζει τους RAINING PLEASURE Live στις Σέρρες (17/02/2008,Bar Otro,21:00) με το νέο τους δίσκο: Who₼s gonna tell Juliet?
Οι Raining Pleasure με ολόφρεσκο δίσκο στις αποσκευές τους, κάνουν την πρώτη τους φετινή μίνι περιοδεία ανά την Ελλάδα, για να το παρουσιάσουν ζωντανά.
Ένα άλμπουμ με 12 ολόφρεσκα τραγούδια, οπλισμένα με σαφώς πιο κιθαριστικές ενορχηστρώσεις, που παραπέμπουν στην πρώτη τους περίοδο (όταν και έβγαλαν το ντεμπούτο τους, Memory Comes Back, πίσω στα 1996). Χωρίς πλήκτρα πλέον επί σκηνής και πιο δυναμικό και άμεσο ήχο, οι 4 πλέον Raining Pleasure θα παρουσιάσουν σε αυτές τις συναυλίες ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ, σε συνδυασμό με επιλογές από την προηγούμενη δισκογραφία τους.
Ανάμεσα στα νέα κομμάτια θα βρούμε αρκετά που αναμένεται να αναδειχθούν στα “αγαπημένα” live κομμάτια των fans του σχήματος, όπως το δεύτερο single του άλμπουμ, “You Are Not Young Anymore”. Άλλα τέτοια κομμάτια είναι το “Our Father”, με το “γηπεδικών” διαθέσεων ρεφρέν, το κομμάτι-καταπέλτης κατά των ΗΠΑ που λέγεται “God Is Pregnant”, το χορευτικό rock του “Run To The Disco”, το τρυφερό “Rainbow”, το καταιγιστικό “Flamenko” ή το “Game Over” και το πρώτο single, “Love was just a girl”, που συνδυάζει φρέσκο κιθαριστικό ήχο με ένα κολλητικό pop χορευτικό ρεφρέν, που θα ζήλευαν superstars όπως οι Scissor Sisters.
Θα είναι η πρώτη περιοδεία εδώ και πολύ καιρό που το συγκρότημα των Raining Pleasure θα παρουσιάσει ένα τόσο διαφορετικό setlist. Σε συνδυασμό με την έντονη διάθεση του συγκροτήματος να παρουσιάσει ζωντανά τη νέα του δουλειά, αλλά και το -εξαιρετικά- πλούσιο υλικό που υπάρχει από την μέχρι τώρα πορεία τους, οι εν λόγω συναυλίες αναμένεται να αποτελέσουν, όχι μόνο μία ιδανική εισαγωγή στον κόσμο του “Who₼s Gonna Tell Juliet?”, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία να τους δει κανείς live στην πιο ώριμη στιγμή της καριέρας τους, μετά τον εμπορικό θρίαμβο του “Reflections” (35.000 αντίτυπα) και λίγο πριν τις φετινές εμφανίσεις τους στο εξωτερικό.
Η συναυλία εντάσσεται στις δράσεις του ομίλου για το *Δρόμο του ιερού ποταμού Στρυμόνα*
Χορηγός Επικοινωνίας : Ροδον FM –Παρατηρητής-ΤV.Life-