Ο Ομιλος Σερρών για Unesco και το Ρόδον Fm παρουσιάζουν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 22:00 ,τους Matisse σε μία μοναδική συναυλία στο Otro Bar.

Οι Matisse δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2000 και από τότε έχουν ξεχωρίσει με τους ιδιαίτερους ήχους τους, τις ευφάνταστες μελωδίες αλλά και τη μεγάλη απήχηση που έχουν στο ελληνικό κοινό. Τραγούδια τους όπως το “5 Seconds Of Love” (που έχει χρησιμοποιηθεί για τη διαφημιστική καμπάνια του What’s Up της Cosmote), το “Today” (που ακούγεται στη νέα σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Μίλα μου Βρώμικα» (MEGA)) και η δυναμική διασκευή του “She Bop” είναι ευρέως αναγνωρίσιμα και αγαπημένα ενός κοινού που ολοένα και αυξάνεται.
Οι Matisse έχουν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων με τους Kaiser Chiefs, Puressence, Reamonn ενώ το 2005 άνοιξαν το Rockwave Festival για τους Garbage και τον Marilyn Manson και το 2007 το Fly Beeyond Festival για τη Tori Amos και τους James. Είναι μία μπάντα που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις νέες τεχνολογίες αφού όταν ολοκληρώνουν ένα κομμάτι το ανεβάζουν στη σελίδα του group στο myspace, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να το ακούσουν και να το σχολιάσουν. Η track by track ακρόαση ενός ολόκληρου album μέσω του myspace χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από ελληνικό group με τόσο μεγάλη επιτυχία.
Το νέο album των Matisse τιτλοφορείται Rock ‘n’ Roll Mafia και χαρακτηρίζεται από καινούργιο ύφος, στυλ και ήχο. Είναι ηχογραφημένο στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Los Angeles, και περιλαμβάνει 12 νέα κομμάτια. Από το νέο άλμπουμ έχει ήδη ξεχωρίσει το ομώνυμο κομμάτι, το οποίο έχει γίνει μεγάλη επιτυχία αφού παίζεται από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς και έχει γίνει αγαπημένο του κοινού.
Οι Matisse ξέρουν πώς να δημιουργούν το ιδανικότερο κλίμα για τα πιο δυνατά και χορευτικά πάρτι. Οι ευρέως αναγνωρίσιμες μελωδίες, οι εντυπωσιακές performing δυνατότητες του front man τους, Alex και ο εξαιρετικός και πρωτοποριακός ήχος τους, προδιαθέτουν για αξέχαστες βραδιές και πολύ επιτυχημένες συναυλίες.
Ετοιμαστείτε όλοι να μπείτε στο κλίμα της Rock ‘n’ Roll Mafia και μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα live με το πιο ανερχόμενο συγκρότημα της νέας ελληνικής εναλλακτικής σκηνής.

Οι Matisse είναι οι: Alex Kavvadias- Τραγούδι ,Γιάννης Μασούρας-Μπάσο- ,Φωνητικά Γρηγόρης Κόλλιας- Κιθάρα- Φωνητικά Βασίλης Ζερβός- Κιθάρα ,Νίκος Μανουσόπουλος- Drums

Η μουσική βραδιά εντάσσεται στην αειφόρο πολιτιστική διαδρομή προβολής του ποταμού Στρυμόνα. Ο Όμιλος Σερρών δημιούργησε το Δίκτυο των μυθολογικών ποταμών της Ελλάδος που αναδεικνύουν ο κάθ ένας Όμιλος Unesco στους τόπους τους. http://theriversgods.blogspot.com/ Χορηγός επικοινωνίας TVS Life