Στον δρόμο του ιερού ποταμού Στρυμόνα είναι η ενταγμένη η μουσική βραδιά του ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΜΕΛΛΟ «Unplugged» στο OTRO BAR στις ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ.
 Ο Μανώλης Φάμελλος στο απόγειο της οικονομικής κρίσης (του) αφήνει πίσω την ζεστή αγκαλιά της πόλης και αναζητά ξανά το χαμένο νήμα του μύθου, στους κόλπους της αθάνατης ελληνικής επαρχίας. Για λόγους εξοικονόμησης (ψυχικής κυρίως) ενέργειας, τον ακολουθεί ένα ολιγομελές σχήμα το οποίο ενσαρκώνει ο ένας και μοναδικός τίγρης του πάλκου Γιάννης Σκούταρης σε ρόλο ανθρώπου ορχήστρα.

Οι δυο ελαστικοποιημένοι αλλά όχι πλαστικοποιημένοι καλλιτέχνες, υπάκουοι στο νέο καθεστώς ευέλικτης εργασίας(αλλά και απολύτως εναρμονισμένοι με τις παραξενιές και τα τερτίπια του κοινού της νέας εποχής)δέχονται επί σκηνής παραγγελίες και διασκευάζουν επιτόπου και αυτοστιγμεί το παρελθόν και το μέλλον της ελληνικής δισκογραφίας χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

(Η παραπάνω παράσταση πληροί τους ευρωπαϊκούς όρους συναγελασμού και ευπρέπειας και χρηματοδοτείται από μόνη της)

Μανώλης Φάμελλος: κιθάρα, μαντολίνο, γιουκαλίλι μπάσο, φυσαρμόνικα
Γιάννης Σκούταρης: πιάνο, ακορντεόν (και όλα τα υπόλοιπα)
Ώρα έναρξης : .21.00 mm

Η μουσική βραδιά εντάσσεται στην αειφόρο πολιτιστική διαδρομή προβολής του ποταμού Στρυμόνα. Ο Όμιλος Σερρών δημιούργησε το Δίκτυο των μυθολογικών ποταμών της Ελλάδος που αναδεικνύουν ο κάθ ένας Όμιλος Unesco στους τόπους τους. http://theriversgods.blogspot.com/ Χορηγός επικοινωνίας TVS Life και www.rofonfm.net