ποστερ

Ο Όμιλος Σερρών για  UNESCO ,ο Δήμος   Σερρών με την Αντιδημαρχία Τουρισμού, διοργανώνουν  στην πόλη των Σερρών από 8 έως 19 Ιουλίου 2016 στα πλαίσια του προγράμματος της UNESCO «Δεκαετία της προσέγγισης των πολιτισμών 2013-2022»

το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ  μουσικής και χορού  *Η ΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ*

στο πλαίσιο της αεροφόρου διαδρομής της UNESCO *Ο Δρόμος της ελιάς*.η οποία είναι η  2η με πρώτη το *Δρόμο του Μεταξιού*

Ο Όμιλος Σερρών για UNESCO έβαλε το Νομό Σερρών στον αειφόρο δρόμο πριν 14 χρόνια. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείτε στο πλαίσιο της ένταξης του νομού μας .Στο παρελθόν πολλές δράσεις του  Ομίλου έχουν ενταχθεί στην αειφόρο διαδρομή.  Στο Φεστιβάλ φιλοξενούμε παιδιά και νέους από την Ουκρανία, Λευκορωσία και  Αρμενία.

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου και ώρα 20:00 μ.μ στην πλατεία του Τ.Δ. του Άγιου Ιωάννη, ενώ η κεντρική εκδήλωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο θερινό θεατράκι της πόλης υπό την αιγίδα της Π.Ε. Σερρών.

Την επόμενη ημέρα Τρίτη 12 Ιουλίου οι επισκέπτες μας θα ξεναγηθούν σε τουριστικά αξιοθέατα των Σερρών και της Κεντρικής Μακεδονίας.