Έναρξη της Διεθνούς Ημέρας του Φωτός του 2021
IALD - Home - Διεθνής Ένωση Σχεδιαστών Φωτισμού

Η Διεθνής Ημέρα του Φωτός το 2020 διακριτική από ταχεία αναδιοργάνωση σε προσεκτικά τεχνικά και υβριδικές εκδηλώσεις, οι άνθρωποι προσφέρθηκαν αξιοσημείωσης. Υπέρχαν εορτασμοί σε 69 διαθέσιμες προσεγγίσεις 750.000+. Σχολια να αναλυτικά αναλυτικά διαθέσιμα σε  κάθε χρόνο  .

Τώρα ετοιμαζόζη με προσευσιασμό για τη Διεθνή Ημέρα του Φωτός 2021 και τα ζητά προσδοκούμε έννησηση σε υβριδικες και διαφορες διαφορες προθεσμια σε διαφορες. Χαιρετίζουμε όλα στην  εγγραφή εκδηλώσεις ερωτήσεις και προσεκτικά στις 16 Μαΐου 2021 για την επόμενη γιορτή της Ημέρας του Φωτός. Διαλογές που τα χρησιμοποιημένα αναζηότα δεν χρειάζομαι να κάνω χρήση στην εφαρμογή διακρίσεις, απαιτούμενες ερωτήσεις για ακρόαση από διάφορους φάσμα φορών ομιλητών και μας απαιτούν να προσεγγίσουμε μια πολύ μεγάλη χρήση. Εφαρμογές, πρόσβαση από τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για τα συμπληρωματικά στοιχεία που απαιτούνται για να παραχουμε πόρους και ιδέες για να βοηθήσω τα στοιχεία που θέλω να κάνω για τις ερωτήσεις που ζητάμε τις δημοσιεύσεις για το 2021 με την ευελιξία διαφορά με το περιεχόμενο εξελίσσεται η εικόνα της εικόνας της εικόνας. Θα προσεξουμενούργια πρωτοβουλίες με διαφορετικούς εναλλασσόμενους.

Κατά το 2020, άρχισαν να βλέπω από κάθε τηλεπισκόπηση της τεχνολογικής επικοινωνίας. Διαδικτυακές προσεγγίσεις συμπληρωματικά εμφάνιση του χρώματος η φύριά επιστήμη και η τεχνολογία που απαιτείται κατά την διάρκειαόησή μας για τις πανδημίες, και τα προληπτικά μέτρα, διαείες και διαγνωστικά για την εφαρμογή. Η έμφαση της Παγκόσμιας Ημέρας του Φωτός το 2021 που δημιουργείται στη διάρκεια των μέσων που δημιουργούνται και αλληλεπιδρούν με τον ίδιο τρόπο που δείχνουν τα στοιχεία και και. Εκτός από το ζήλιίζίζουμε να εξηγούμενα χρώματα τεχνικές χρησιμοποίηση της επιστήμης, θα οίσμα ευρύτερα τα βασικά μηνύματα για το μήνυμα η εκδήλωση και η υποστήριξη της γυναίκας και της διάλυσης είναι διάτομος και κεντρικός εξοπλισμός του μηνμερινού διασύνδεσης με διαφορετικό υλικό, το υλικό και το καθολικό όφελος για όλους.

Καθώς αρχίζουμε τον εαυτό μας και ναιξξουμε νέους πόρους για σας, απαιτούμενος χρόνος στο τέλος της Διεθνούς Ημέρας του Φωτός της φύσης για να κάνω ταδιαφορικά και τα μηνύματα για τα διάφορα βίντεο που μας ζητάμε πολυμέσα από το hashtag # LightDay2021 και τα ταλέντο της φύσης: @  IDLOfficial  στο Twitter, @  DayOfLight2021  για Instagram και το @  InternationalDayOfLight  στο Facebook. Διαθέσιμες εφαρμογές, απαιτούμενα τη συνοχή δέσμευση και υποστήριξη από τη διάδραση, κάθε φορά και την εμφάνιση των χρηστών. Πληροφορίες με με τη χρήση των χρηστών και τον τρόπο συμπληρωματικά υπάρχουν  εδώ  .

Ο Ομιλος Σερρών για UNESCO, ένημερωσε ατα σχολεία της Α.Θμιας και Β / Θμια  Σερρών για τησυμμετοχής τους τους.                                                          Πληροφ στο serres.for.unesco@gmail.com

https://www.lightday.org/about