Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας

Ελάτε μαζί μας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τον Μάρτιο του 2023, καθώς συγκεντρώνουμε ηγέτες και δημιουργούς αλλαγής που επαναπροσδιορίζουν την καινοτομία – δημιουργώντας νέους κοινωνικούς, οικονομικούς και πολιτιστικούς κώδικες για ένα μέλλον ίσο μεταξύ των φύλων και μας βοηθούν να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα κεφάλαια για να επιταχύνουμε την ισότητα των φύλων.

Αυτό το IWD είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε μια αποκλειστική παρουσίαση με τίτλο από το “κι εγώ”. ακτιβιστές του κινήματος  Tarana Burke  και  Alyssa Milano .

Αυτό το αποκλειστικό τμήμα θα περιλαμβάνει μια εις βάθος συνέντευξη με την Tarana Burke, ιδρυτή του ‘εγώ επίσης’. κίνημα και βραβευμένη με Αυστραλιανό βραβείο Walkley δημοσιογράφος και ακτιβίστρια από μόνη της,  Tracey Spicer AM .

Η Alyssa Milano, ατρόμητη ακτιβίστρια, ηθοποιός και παραγωγός του Χόλιγουντ θα κάνει μια προσωπική παρουσίαση για να εισαγάγει αυτό το ισχυρό τμήμα, που θα μεταδοθεί στην αίθουσα και των πέντε εκδηλώσεων συγκέντρωσης κεφαλαίων της IWD και διαδικτυακά μέσω του ζωντανού εικονικού κόμβου.

Τα εισιτήρια για τις εξέχουσες εκδηλώσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων της IWD της Αυστραλίας πωλούνται τώρα!

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

https://unwomen.org.au/get-involved/international-womens-day/

https://unescoserron.blogspot.com/2023/02/blog-post_22.html