29 νοεμβριουΦωνάζουμε δυνατά για το περιβάλλον

Μία μέρα (29 Νοεμβρίου) πριν την έναρξη των εργασιών της Παγκόσμιας Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Κλίμα στο Παρίσι (COP 21), το κίνημα Avaaz , οι περιβαλλοντικές οργανώσεις και φορείς ενώνουν τις φωνές τους με τις εκατοντάδες οργανώσεις και ομάδες πολιτών από όλο τον κόσμο στη μεγαλύτερη κινητοποίηση στην ιστορία ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Από site  AVAZZ

Αυτή την Κυριακή, θα κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες της υφηλίου στη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έγινε ποτέ για το κλίμα!
Γιατί; Τη Δευτέρα, θα συναντηθούν οι κυβερνήσεις του κόσμου και θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ένα σχέδιο για να σταματήσει η καταστροφή του πλανήτη μας.
Πάντα, οι πορείες ήταν αυτές που άλλαζαν τον ρου της Ιστορίας: Η Πορεία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Ουάσινγκτον προετοίμασε το έδαφος για την κατάργηση του φυλετικού διαχωρισμού. Η Πορεία του Αλατιού του Μαχάτμα Γκάντι απέδειξε στη Μ. Βρετανία ότι η αποικιοκρατία έφτασε στο τέλος της. Τώρα, αυτή η παγκόσμια δράση θα μπορούσε να γίνει η μεγάλη κινητοποίηση της γενιάς μας που θα εξασφαλίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.
Το κίνημά μας αφιέρωσε οκτώ χρόνια στην προετοιμασία αυτής της κινητοποίησης. Είμαστε πανέτοιμοι. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να συμμετέχεις την Κυριακή και να καλέσεις φίλους και γνωστούς.
Έχοντας στο κέντρο της πλατείας υπολογιστές θα καλούμε τον κόσμο να υπογράψει την καμπάνια
29.11.2015, 11:00:00
Πλατεία Ελευθερίας Δήμου Σερρών
Σελίδα δράσης:

https://secure.avaaz.org/el/event/globalclimatemarch/Ehontas_sto_kentro_tis_plateias_ypologistes_tha_kaloyme_ton_kosmo_na_ypograpsei_tin_kampania/?cl=8976473855&v=69312