Η Unesco Σερρών και η Π. Π. Πράξις, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2006, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών, διοργανώνουν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συναυλία με το συγκρότημα «Κόρε. Ύδρο». Το ανερχόμενο 6μελές συγκρότημα από την Κέρκυρα μετά την θριαμβευτική εμφάνιση του στο Gagarin των Αθηνών, έρχεται στην πόλη μας για να παρουσιάσει την τελευταία του δισκογραφική δουλεία το «Φτηνή Πόπ Για Την Ελίτ».Το άλμπουμ απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τον μουσικό και μη τύπο, ενώ χαρακτηριστικέ σαν ο καλύτερος δίσκος της δεκαετίας που διανύουμε από το περιοδικό SONIK.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00

“Η κολεκτίβα συνεχίζει στο ίδιο λυρικό και σε σημεία μελοδραματικό μοτίβο με το, επίσης δικής της σπιτικής παραγωγής, ντεμπούτο χωρίς να παρεκκλίνει από την αισθητική του, μόνο που τώρα το αποτέλεσμα είναι πιο ολοκληρωμένο.”

Ποπ & Ροκ

“…σου αφήνουν μια θετική και αισιόδοξη γεύση, πράγμα σπάνιο για ελληνόφωνο γκρουπ. Οι συνθήκες της επαρχίας κάτω από τις οποίες δημιουργούν το κάνουν να αξίζει διπλά. Ο Παξινίτικος ήλιος μάλλον έχει κάνει το θαύμα του.”)
Mic.gr

“Μπορεί το πρώτο άκουσμα να σε αφήσει απορημένο, μετά όμως από τη δεύτερη ακρόαση η ένταξη στην «ελίτ» θα γίνει κάτι παραπάνω από αναγκαία, γιατί το συναίσθημα που θα σου αφήσει θα ‘ναι πρωτόγνωρο, γιατί ίσως και να σε πάει εκεί που δεν είχες το κουράγιο να ονειρευτείς πως μπορείς να πας.”
Avopolis.gr

“Κατά κάποιο τρόπο φέρνουν στο νου το Μάνο Χατζιδάκι. Είναι ρηξικέλευθοι και ανοιχτόμυαλοι όπως κι εκείνος, αλλά με απόλυτα προσωπικό και σύγχρονο όραμα
Ήχος

http://www.un.org/events/humanrights/2006/