Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Σερρών
«Mυστήριο Tρένο»
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ
Η Δ.Ε.Π.Κ.Α. Σερρών σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Σερρών διοργανώνουν συναυλία με το Χρήστο Θηβαίο και Γιώργο Ανδρέου, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2007 και ώρα 21.30, στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Σερρών.
Οι Σερραίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν
την πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία του χειμώνα. Χρήστος Θηβαίος – Γιώργος Ανδρέου. Ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου και ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος συνεργάζονται για πρώτη φορά, σε μια περιοδεία που θα καλύψει πολλούς και σημαντικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Αφορμή γι’ αυτή την ξεχωριστή συνάντηση αποτελεί η δισκογραφική συνεργασία των δύο “Mυστήριο Tρένο”. Μετά από έξι χρόνια ο Γιώργος Ανδρέου κυκλοφορεί ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, εμπνευσμένη από την ερμηνευτική προσωπικότητα του Xρήστου Θηβαίου.
H φιλία και η συνεργασία των δύο δημιουργών επί σκηνής, δίνει αφορμές να ακουστούν εκείνα τα τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί, έχουν αντέξει στο χρόνο κι έχουν εκφράσει την εποχή και την διαδρομή της ποιοτικής Ελληνικής μουσικής. Aπό τη “Bροχή” στη “Mικρή Πατρίδα”, τις “Mέρες Aδέσποτες” και το “Άγιος ο Έρωτας”, μέσα από μια μουσική συνομιλία οι δύο καλλιτέχνες θα ξεδιπλώσουν με ένα δικό τους μουσικό τρόπο σχέσεις κι αγάπες όχι μόνο από το προσωπικό τους ρεπερτόριο αλλά κι από ό,τι τους έχει συγκινήσει και επηρεάσει, τραγούδια αγαπημένα, ξένα κι ελληνικά, ηλεκτρικά και τρυφερά, ηχώ της μουσικής τους στάσης και διαδρομής. Μαζί τους μια νέα τραγουδίστρια, η Ευτυχία Μητρίτσα γνωστή για την μελωδική και γεμάτη χρώματα φωνή της.
Σημαντικοί μουσικοί συμπληρώνουν το σχήμα και προσφέρουν τη δεξιοτεχνία τους ολοκληρώνοντας μία από τις πιο ποιοτικές live προτάσεις αυτού του χειμώνα.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΡΟΔΟΝ FM
Προπώληση εισιτηρίων στο Πολιτιστικό τμήμα της Δ.Ε.Π.Κ.Α. (Εθν. Αντίστασης 34) και στο δισκοπωλείο VOICE (Ερμού 36).
http://myserres.gr/modules.php?name=4ncalendar&op=modload&file=index&type=view&eid=1592
Η συναυλία εντάσεται στις δράσεις της UNESCO Σερρών για την καταπολέμηση της φτώχιας και υποστήριξη του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για την διατοφή του τρίτου κόσμου και δη των παιδιών
http://www.wfp.org/english/
https://www.kintera.org/site/c.diJRK4PFJpH/b.1147339/k.66D5/Generic_Donation_Form/apps/ka/sd/donor.asp?c=diJRK4PFJpH&b=1147339&en=heIEKONuG5JAKOPxFbJBIPNyGoLTJSNqHdKJJQOrH8KLJ7J