-25 Νοέμβρη- *Παγκόσμια Ημέρα για την κακοποιημένη γυναίκα *

Ηλεκτρονική συζήτηση me θέμα τις γυναίκες

Η UNESCO Σερρών δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν στην πραγματοποίηση ηλεκτρονικής συζήτησης με θέμα «Γυναίκες σε ηγετικές θέσεις». Η συζήτηση διοργανώνεται από το WomenWatch, δηλαδή το ηλεκτρονικό όργανο της επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ισότητα των Φύλων και την Ενδυνάμωση των Γυναικών.

Η συζήτηση έχει ξεκινήσει από τις 19 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 15 Δεκεμβρίου, δίνοντας σε όλους την πολύτιμη δυνατότητα να μοιραστούν γνώσεις και γνώμες πάνω στα συγκεκριμένα θέματα με ειδικούς- αλλά και απλούς πολίτες- από όλο τον κόσμο.

Για συμμετοχή, αρκεί η πρόσβαση στο Διαδίκτυο: οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://esaconf.un.org/WB/?boardID=leadership και αυτόματα συμμετέχουν, χρησιμοποιώντας ως όνομα χρήστη (user name) το EMMANOUILIDOUK και ως κωδικό (password) το KEMMANOUILIDOU1118.

Σημειώνουμε ότι τέτοιου είδους ηλεκτρονικές συζητήσεις αποτελούν πάγιο σύστημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για δημιουργία πλατφόρμας ιδεών, οι οποίες αργότερα χρησιμοποιούνται στις διαδικασίες, τις πρακτικές και τα κείμενά του.

Η διαβούλευση εντάσσεται ως δράση για την *Παγκόσμια Ημέρα για την κακοποιημένη γυναίκα * που είναι κάθε -25 Νοέμβρη-