Με συναυλία θα γιορτάσει ο Όμιλος Σερρών για UNESCO την
* Παγκόσμια Ημέρα των Βουνών 2007 *

Οι BROKEN SEALS, η JANE DOE,SHAPE SHIFTERS σε LIVE!!!!
Στο * ANΩ KATΩ* την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007

BROKEN SEALS
Οι Broken Seals δημιουργήθηκαν το 1997 στη Θεσσαλονίκη. Εμπνευσμένοι από τον ήχο των Velvet Underground, Bowie, Johnny Thunders, Nick Cave, Van Morrison και Bob Dylan οι Broken Seals κυκλοφόρησαν το 2005 τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τίτλο ‘BROKEN SEALS’ (Olon Music). Το συγκρότημα ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή τον δεύτερο δίσκο του.
Οι Broken Seals έχουν εμφανιστεί live στο πλευρό πολλών σημαντικών καλλιτεχνών της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως είναι οι Madrugada, Mick Harvey, Mercury Rev, Arab Strap, Phil Shoenfelt, Zita Swoon, Devastations κ.α.
Οι Broken Seals είναι: George Λαζαρίδης (φωνή, κιθάρα, στίχοι/μουσική), Jo Τζιατζοπούλου (μπάσο), Τάσος Οικονόμου (ντραμς), Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Παππάς (keyboards, πιάνο)
www.myspace.com/brokenseals
JANE DOE
Η Jane Doe γεννήθηκε το 2006 στο μυαλό πέντε ανθρώπων. Αν και ακόμα μωρό, έχει τη δύναμη να τραγουδάει και να επικοινωνεί με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ο δίσκος που έρχεται είναι τα πρώτα της βήματα και μέσα από τις live εμφανίσεις, η ενηλικίωση της.
www.myspace.com/janedoegreek
SHAPE SHIFTERS
Η μπάντα σχηματίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 κάπου στη Σέρρες από τον Αλέκο (κιθάρα) τον Βαγγέλη (μπάσο) και τον Μάνο (ντραμς). Η θέση του τραγουδιστή-τριας είναι ακόμα κενή και τη θέση του Μάνου έχει πάρει ο Μιχάλης
Επιρροές: Sonic Youth, Modest Mouse, Eric’s Trip, Trail οf Dead και γενικά alternative ήχος.
Live: με Dread Astaire, Infidelity, Sunday Diving, Ένερθεν, Fire Angels, Steel Blood
www.myspace.com/shapeshifterstheband
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007
*CLUB ANΩ KATΩ* –ΣΕΡΡΕΣ

Η Διεθνής Ημέρα των Βουνών, που θέσπισαν τα Ηνωμένα .Έθνη είναι η ευκαιρία για να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία των βουνών στη ζωή μας , μας δίνει έμφαση στις ευκαιρίες στην ανάπτυξη των βουνών
Μέσα από την ένταξη του Ομίλου μας στο *Δίκτυο των Βουνών *με την υποστήριξη της Νομαρχίας Σερρών δημιουργούνται συνεργασίες που θα φέρουν τη θετική αλλαγή στα παγκόσμια βουνά και τις ορεινές περιοχές.
Η Διεθνής Ημέρα των Βουνών 2007, έχει θέμα *Αντιμετωπίστε την αλλαγή: Η αλλαγή κλίματος στις περιοχές των βουνών* παρουσιάζει μια ευκαιρία να αυξηθεί η συνειδητοποίηση ότι η Παγκόσμια αλλαγή κλίματος είναι μια πραγματικότητα τώρα, ότι τα βουνά επηρεάζονται ιδιαίτερα, και ότι αυτό έχει τις σημαντικές επιπτώσεις στην ανθρωπότητα πέρα από τις περιοχές των βουνών.

Με την υποστήριξη του ΡΟΔΟΝ FM, www.tranzistor.gr, www.atraktos.net, THESS mag
Η δράση εντάσσεται στο *Δρόμο του ιερού ποταμού Στρυμόνα*