Την Πέμπτη 3 Aπριλίου Στο bar OTRO στις ΣΕΡΡΕΣ “Δύο κιθάρες και ένα πιάνο” είναι η αφορμή για την σύμπραξη στην σκηνή του Μανώλη Φάμελλου με το Στάθη Δρογώση και το Μύρωνα Στρατή αλλά η πραγματική αιτία είναι η μουσική συγγένεια και μια πραγματική φιλία.
Με τις ακουστικές κιθάρες τους ο Μανώλης και ο Μύρωνας και το πιάνο του ο Στάθης γεφυρώνουν τρεις διαφορετικές γενιές σύγχρονης τραγουδοποιίας. Με τις φωνές τους και οι τρεις μοιράζονται τραγούδια, ανταλλάσσουν επιρροές, δημιουργούν κοινές μουσικές εικόνες και φωτίζουν αναπάντεχα τραγούδια με διαφορετικά χρώματα χωρίς να βασίζονται στις εντάσεις των ηλεκτρικών οργάνων, αλλά στην ιδιαίτερη φόρτιση του «φυσικού» ήχου.
Ο Μανώλης Φάμελλος συστήνεται με το νέο του cd ‘’Η Ψυχή του Πάρτυ’’ με το ‘’Σε Περίμενα’’ και το ‘’Γκομενάκι’’ που ήδη έχουν ξεχωρίσει, μας ταξιδέυει στο παρελθόν, και μας θυμίζει πως ‘’Η Ευτυχία είναι Αυτό..’’, ότι ‘’Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι’’ πέρασε αλλά θα ξανάρθει και μας κρατάει καλά φυλαγμένα τα ‘’Μικρά Γαλάζια Μυστικά’’ του.
Ο Στάθης Δρογώσης έχει διαβατήριο για μια ‘’Άλλη Γη’’, όπως λέγεται το τελευταίο του cd και προτίθεται να μας ταξιδέψει σε αυτήν. Συντροφιά θα του κρατάει ‘’Ο Κανέλλος’’ , και αν πείσει με το ‘’Συγχώρεσέ με’’ , θα προλάβει να πετάξει με το ‘’Βιαστικό Πουλί του Νότου’’.
Την παρέα συμπληρώνει ο Μύρωνας Στρατής,-ο οποίος ξεχώρισε στο προπέρσινο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι ‘’Τι ζητάς’’- παίζοντας κιθάρα και παρουσιάζοντας τραγούδια από το πρώτο του cd με τίτλο ‘’ΙΣΤΟΣ’’.
Η μουσική συνέχεια, στo bar ‘’OTRO’’ ..!
Η συναυλία εντάσσεται στην δράση της πολιτιστικής διαδρομής *Ο δρόμος του ιερού ποταμού Στρυμόνα * του Ομίλου Σερρών για Unesco
Με Την Υποστήριξη του Ρόδον Fm . Ώρα έναρξης 22:30