Μετά την Βέροια και Αμύνταιο, στις Σέρρες – 15 Μαρτίου 2009

Την Παγκόσμια ημέρα του Νερού θα γιορτάσουμε με τους Άμμος που επανέρχονται στη σκηνή έχοντας σε κυκλοφορία τη νέα τους δουλειά, «Γλυκιά Ζωή». Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες του πρώτου σκέλους στη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη, οι Άμμος έρχονται στη Σέρρες στις 15 Μαρτίου στο Otro Bar,. Με καταπληκτική σκηνική παρουσία και την υπέροχη φωνή της Αποστολίνας, οι Άμμος θα τραγουδήσουν τα κομμάτια με τα οποία έγιναν γνωστοί (Γύρισε Πίσω, Το Ταξίδι Ξανά, Επαφή, Γλυκειά Ζωή) αλλά και πολλές διασκευές από το διεθνές και το ελληνικό ρεπερτόριο.
Το συγκρότημα των Άμμος βρίσκεται στα μουσικά πράγματα της χώρας μας εδώ και πολλά χρόνια αφού οι Γιώργος Μπουσούνης και Γιώργος Γκίνης ξεκίνησαν τη συνεργασία τους και τη μπάντα από το 1992 κιόλας. Το 1998 ήλθε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με το «Γέφυρα Πρώτη» ενώ το 2001 ακολούθησε το άλμπουμ «Μάρμαρο Και Πέτρα» με τη μεγάλη επιτυχία «Το Ταξίδι Ξανά». Οι Άμμος έχουν συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της Ελληνικής μουσικής όπως οι Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Λένα Αλκαίου και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στης οποίας το άλμπουμ «Να σε Βλέπω Να Γελάς» έδωσαν δύο τραγούδια. Έτσι, το 2006 οι Άμμος κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους με συμπαραγωγό την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, με νέο μέλος τη τραγουδίστρια Αποστολίνα Μιχαηλίδου και με τραγούδια που ακουστήκαν πολύ, όπως το «Γύρισε Πίσω» αλλά και το «Επαφή» το οποίο χρησιμοποιήθηκε από την Cosmote για τη μεγάλη καμπάνια της και ακουγόταν έως πρόσφατα. Οι Άμμος έτσι έφτασαν στο σήμερα και με την είσοδο της νέας χρονιάς κυκλοφόρησαν τη νέα τους δουλειά με τίτλο «Γλυκιά Ζωή».
Περισσότερα για τους Άμμος:www.ammosmusic.gr www.myspace.com/ammosmusic

Η συναυλία εντάσσεται στη αειφόρο διαδρομή *Ο δρόμος του ιερού ποταμού Στρυμόνα * με χορηγούς επικοινωνίας τις εφημερίδες Παρατηρητής, Πρόοδος και Ρόδον FM