Εάν είστε 4 ή 18 χρονών, έχετε την πιθανότητα να κερδίσετε φωτογραφικό εξοπλισμό για το σχολείο σας και την εθνική αναγνώριση για τις φωτογραφίες σας
Πάρτε μια φωτογραφία που πιστεύεται ότι σας αντιπροσωπεύει με θέμα :
1. Την ομορφιά του δάσους
2. Τα δάση στη καθημερινή ζωή σας
3. Τι σημαίνει η αλλαγή κλίματος για σας
4. Τι σημαίνουν τα δέντρα για σας .

Για τους δασκάλους και τους γονείς που θα βοηθήσουν τις φωτογραφικές λέσχες στο σχολείο, έχουμε ένα προτεινόμενο σχέδιο μαθήματος για υποστήριξη..
Οι νικητές θα επιλεχτούν από τις ακόλουθες πέντε ηλικιακές ομάδες: 4-7 8-10 11-13 14-16 17-18 έτη και ένας γενικός νικητής του διαγωνισμού.
Βραβεία Όλοι οι νικητές θα λάβουν μια πλαισιωμένη τυπωμένη φωτογραφία της εικόνας τους και τα σχολεία τους κάθε ένα θα λάβουν μια φωτογραφική μηχανή cyber- της Sony σειρά S και έναν ψηφιακό εκτυπωτή φωτογραφιών.
Ο μεγάλος νικητής θα λάβει επίσης 100 κάρτες της φωτογραφίας τους.
Μια επιλογή των καλύτερων εικόνων συμπεριλαμβανομένων των νικητών θα γίνει στα eCards διαθέσιμα προς μεταφόρτωση από αυτήν την περιοχή και θα παρουσιασθεί σε μια έκθεση στο νέο κατάστημα του National Geographic στο Λονδίνο. Ο νικητής του διαγωνισμού (θα συνοδεύεται από έναν ενήλικο) θα λάβει μια πρόσκληση για να παρευρεθεί σε ένα γεγονός στο παλάτι του ST james το Νοέμβριο για να συναντήσει HRH τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.
Ημερομηνία του National Geographic Store Closing Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας διαγωνισμού είναι 23η Οκτωβρίου 2009. Οι νικητές θα αναγγελθούν on-line στις 18η Νοεμβρίου 2009. Μέγιστο 3 καταχωρήσεις ανά άτομο
Περισσότερες πληροφορίες http://schools.rainforestsos.org/sony-photo-competition?utm_source=2009%2B10+14+PRP+newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newletterlist
Ο Όμιλος Σερρών για UNesco και η ΠΡΑΞ ΙΣ έχει ενημερώσει τα σχολεία του Νομού στο πλαίσιο της έναρξης της ευαισθητοποίησης για το Διεθνές Ετος βιοποικιλότητας όπου έχουν ενταχθεί στις δράσεις του από το 2005 ως partner.