Εχουμε μια ευκαιρία για να πούμε στους παγκόσμιους ηγέτες και στους ιθύνοντες που θα παρευρεθούν στην Διεθνή Διάσκεψη για την Απασχόληση και την Ανάπτυξη το πώς η παγκόσμια κρίση μας έχει επηρεάσει .

Στις 13 Σεπτεμβρίου, τα καλύτερα βίντεο που θα επιλεγούν θα παρουσιασθούν στους ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των αρχηγών κυβερνήσεων, των επικεφαλής της Διεθνής Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ) και του Διεθνές Νομισματικού Ταμείο (ΔΝΤ), καθώς και σε μια σειρά από κορυφαίους ειδικούς του κόσμου για την οικονομία, την εργασία αγορών και του χώρου εργασίας.
Αν θέλετε η ιστορία σας να παρουσιασθεί στείλτε την σε μας για να την προβάλουμε στην Γενική Συνέλευση των ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβρη και σ όλο τον κόσμο.

Η ιστορία σας

Το βίντεό σας θα πρέπει να πει στους ανθρώπους, με δικά σας λόγια και με εικόνες, πώς η οικονομική κρίση και η ανεργία,σας έχει επηρεάσει. Έχετε χάσει την εργασία σας; Ή έχετε επηρεαστεί με κάποιο άλλο τρόπο; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας; Αυτό που συνέβη στην οικογένεια και τους φίλους σας; Είναι η επαγγελματική ζωή σας καλύτερη ή χειρότερη από ότι ήταν πριν από δύο χρόνια; Αν έχετε μια ιστορία να πείτε , είμαστε έτοιμοι να την παρακολουθήσουμε και να την ακούσουμε. Απλά φροντίστε να συμπεριλάβετε το όνομά σας και τη φράση «Τι έκανε η οικονομική κρίση στις θέσεις απασχόλησης (π.χ. “John Smith -« Τι έκανε η οικονομική κρίση στις θέσεις απασχόλησης “) στον τίτλο. Τα βίντεο πρέπει να είναι πρωτότυπο έργο σας. Αυτή η ιστορία είναι για σένα.

Ο λογαριασμός σας

Οι συμμετοχές θα υποβληθούν μέσω της πλατφόρμας της ΔΟΕ στο YouTube και θα είναι επιλέξιμες για εξέταση. Αν δεν έχετε ένα λογαριασμό YouTube, παρακαλούμε επισκεφθείτε http://www.youtube.com/create_account. Θα πρέπει να αναφέρετε την ιθαγένεια και την ηλικία σας στο προφίλ χρήστη YouTube για να είναι επιλέξιμα για εξέταση. Μόλις έχετε ένα λογαριασμό, να φορτώσετε το μήνυμά σας στο YouTube και στη συνέχεια προσθέστε το ως ένα βίντεο απάντηση σε αυτό το βίντεο.

Το βίντεό σας

Το Βίντεο δεν πρέπει να είναι περισσότερο από (1) λεπτό.
Δεν πρέπει να περιέχει προσβλητική ή ανάρμοστη γλώσσα το περιεχόμενο, και να συμμορφώνεται με τους γενικούς όρους και τις προϋποθέσεις του YouTube.
Θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά ή αν είναι δυνατόν, ή με υπότιτλους στα αγγλικά (Παρακαλώ δείτε http://www.youtube.com/t/captions_about για απλές οδηγίες για το πώς να δημιουργήσει υπότιτλους για τα βίντεο YouTube).
Τελευταία ημερομηνία αποστολής 23:59 (GMT) στις 7 Σεπτεμβρίου 2010. Καταχωρίσεις που υποβάλλονται μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα ληφθούν υπόψη. Το Βίντεο δεν μπορεί να τροποποιηθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας. Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο αμέσως.
Η Έγκριση για την υποβολή βίντεο μπορεί να διαρκέσει έως 24 ώρες. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 13 Σεπτεμβρίου στο YouTube της ΔΟΕ Channel. http://www.youtube.com/ILOTV