Η γραμματεία της UNFCCC προκηρύσσει τον διαγωνισμό φωτογραφίας της UNFCCC / CDM Photo Contest 2010 με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με το μηχανισμό καθαρής ανάπτυξης βάσει του πρωτοκόλλου του Κιότο.

Είτε είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος, στείλτε μας τις καλύτερες φωτογραφίες σας με θέμα «Να αλλάξουμε την ζωή». ώστε να βοηθήσει τον κόσμο να μάθουν για την αξία του Μηχανισμού Καθαρής Ανάπτυξης.

Ψάχνουμε για εντυπωσιακές εικόνες που προβάλλουν τα έργα ΜΚΑ ή συναφή οφέλη τους. Είτε πρόκειται για μια φωτογραφία να δώσει έμφαση σε φιλικές προς το περιβάλλον έργο ή τα συναφή οφέλη στην υγεία, την αποχέτευση, την ανάπτυξη των υποδομών, η ηλεκτροδότηση της υπαίθρου ή κάποια άλλη περιοχή, θέλουμε να δούμε το όραμα σας για αυτό το αξιοθαύμαστο μηχανισμό.

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από την πρωτοτυπία, την τεχνική υπεροχή, την καλλιτεχνική αξία, καθώς και την πειστικότητά τους στην αφήγηση της ιστορίας του CDM με θέμα «Να αλλάξουμε την ζωή». Το Wow Factor είναι επίσης πολύ σημαντικό, θα πρέπει να ψάχνουν για τις φωτογραφίες ώστε να είναι σε θέση να τραβήξει την προσοχή του θεατή και να τον κρατήσει.

ο διαγωνισμός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους φωτογράφους να κερδίσουν και να παρουσιασθούν στην συνολική έκθεσης γιατί θα είναι σημείο αναγνώρισης.
Τα βραβευθέντα έργα θα παρουσιαστούν κατά τη Διάσκεψη στο Κανκούν, για την Κλιματική Αλλαγή UNFCCC τον Δεκέμβριο του 2010, όταν όλες οι χώρες του κόσμου θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για την επίτευξη της παγκόσμιας συμφωνίας για την κλιματική αλλαγή.
Υπέβαλε τα έργα σου γιατί πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν να αποτελέσουν ουσιαστικό παράγοντα μια και θα παρουσιασθούν και ως έντυπο για υλικό ευαισθητοποίησης στην ιστοσελίδα της UNFCCC.

Έχετε ένα νικηφόρο πλάνο; Τότε στείλτε τις Παρουσιάστε την εργασία σας, αναδεικνύοντας τα οφέλη του ΜΚΑ ώστε να συμβάλετε στην προώθηση της ανάπτυξης και της μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.
https://cdm.unfccc.int/contest/index.html , https://cdm.unfccc.int/contest/photo.html
Εάν χρειάζεστε τεχνολογική υποστήριξη επικοινωνήστε στο serres.for.unesco@gmail.com.