Η κυβέρνηση του Μαρόκου και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Νερού ανακοινώνουν την πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την 4η υποψηφιότητα στο μεγάλο Παγκόσμιο Βραβείο Νερού του Βασιλιά Hassan II

Πραγματοποιείτε   κάθε τρία χρόνια, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του  Παγκόσμιου Φόρουμ για το Νερό. Το βραβείο απονέμεται σε ένα ίδρυμα, ένα οργανισμό, ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων προς τιμήν του την εξαιρετική συμβολή τους στην ανάπτυξη και χρήση των υδάτινων πόρων, από κάθε πλευρά, όπως  επιστημονικές, οικονομικές, τεχνικές, περιβαλλοντικές, κοινωνικές, θεσμικές, πολιτιστικές ή πολιτικές.
 
Με τον πλήρη φάκελο υποψηφιότητας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρέχουν το συμπληρωμένο έντυπο της αίτησης, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της WWC, και να σταλεί όχι αργότερα από τις 31 Αυγούστου 2011.

 Ο νικητής θα προσκληθεί στην τελετή απονομή του Βραβείου στη Μασσαλία κατά την έναρξη του 6ου Παγκόσμιου Φόρουμ για το Νερό. Αυτός ή αυτή θα λάβει το ποσό των 100.000 δολαρίων, που συνοδεύεται με  ένα τρόπαιο και ένα πιστοποιητικό.
 
Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες από το World Water http://www.worldwatercouncil.org/index.php?id=1413
ιστοσελίδα του Συμβουλίου, όπου μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο και το έντυπο συμμετοχής.
 Η γραμματεία του Βραβείου είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε απορία έχετε.
Ο Όμιλος θα συμμετέχει για 3η φορά στο WWC στις δράσεις των ΜΚΟ