Έχετε έμπνευση και δυνατότητα στην επικοινωνία της τεχνολογίας ώστε να προκαλέσετε και να ενισχύσετε άτομο με γνώση?
Είστε εμπνευσμένο από την ικανότητα των τεχνολογιών των επικοινωνιών για την ενίσχυση των ατόμων με γνώσεις;
Πιστεύετε στη γνώση ότι είναι η πύλη εισόδου που συνδέει και δημιουργεί ανθεκτικές κοινωνίες;
Μοιραστείτε το όραμά σας για τις κοινωνίες της γνώσης με την UNESCO, την μόνη υπηρεσία του ΟΗΕ με αποστολή την προώθηση της ελευθερίας της έκφρασης και της πληροφόρησης ως ένα ανθρώπινο δικαίωμα.
Ο διαγωνισμός αφίσας θα λειτουργεί από σήμερα έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2012 eYeka.

Επισημάνετε η 10η επέτειος από την υιοθέτηση του σχεδίου δράσης της WSIS, της UNESCO, σε συνεργασία με την ITU, η UNCTAD και το UNDP, Διοργανώνει την πρώτη συνάντηση αναθεώρησης με τίτλο «Προς τις κοινωνίες της γνώσης για την Ειρήνη και την Αειφόρο Ανάπτυξη” που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, Γαλλία, 25-27 Φεβρουαρίου 2013.

Με την ευκαιρία αυτή , η UNESCO διοργανώνει ένα διαγωνισμό αφίσας στην πλατφόρμα eYeka online μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2012.
Η επιλεγμένη αφίσα θα γίνει η γραφική ταυτότητα της εκδήλωσης και θα χρησιμοποιηθεί για την αφίσα, φυλλάδιο, roll-up και άλλα διαφημιστικά υλικά.

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει επίσης € 300, και η δεύτερη και η τρίτη θέση θα λάβουν ένα επίσημο πιστοποιητικό της UNESCO. Οι καλλιτέχνες, γραφίστες, φωτογράφοι και όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή της αίτησής σας, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.http://en.eyeka.com/projects/7156?trk_acaq=act&trk_matter=fscox&trk_platform=uno&trk_target=un

Συμμετέχουν στην WSIS 10 της αναθεώρηση. οι εταίροι υπουργοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, οι αρχηγοί των Ηνωμένων Εθνών και διακυβερνητικές οργανώσεις, οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ιδιωτικού τομέα, οι ηγέτες των ΜΚΟ και άλλων οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, φορείς, επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες στον τομέα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της επιστήμης, της επιστήμης και της ανθρώπινης επικοινωνίας και πληροφόρησης.

http://www.unesco.org/new/en/communication-and-information/resources/news-and-in-focus-articles/all-news/news/call_for_participation_poster_contest_on_knowledge_societies/