Μια UNHCR e-κάρτα δείχνει στη μαμά σας ότι η συμπόνια που σας δίδαξε εξακολουθεί να είναι ένα μέρος της ζωής σας σήμερα.

Οι μισοί από όλους τους πρόσφυγες είναι γυναίκες. Πολλοί από αυτούς είναι μητέρες, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους με τα παιδιά τους με τα λίγα υπάρχοντά που μπορούν να μεταφέρουν. Όπως και η μαμά σας, οι μητέρες πρόσφυγες θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά τους – ανατροφή, την προστασία και την υποστήριξη τους. Καθημερινά, την Ημέρα της Μητέρας, οι μητέρες πρόσφυγες αντιμετωπίζουν αδιανόητες συνθήκες συμπεριλαμβανομένης της βίας, ανασφαλείς συνθήκες διαβίωσης και την πείνα. Για την Ημέρα της Μητέρας , μπορείτε να δώσετε στη μαμά σας ένα δώρο που θα έχει αντίκτυπο.
Για τόσο λίγα όπως $ 25, μπορείτε να δώσετε στη μαμά σας μέσω της UNHCR μια ηλεκτρονική κάρτα και να δώσετε μια δωρεά που θ αλλάζει τη ζωή στις μητέρες πρόσφυγες.

https://donate.unrefugees.org/site/c.lfIQKSOwFqG/b.5651263/k.90F7/Memorial_and_Tribute_eCards/apps/ka/mt/chooseCard.asp?c=lfIQKSOwFqG&b=5651263&en=9iLHIUNzE8KQJ4NCI7IMJ6PTLsLUJWMELeKTLaNIJeLQK4MRLwF

Το δώρο σας θα δώσει ελπίδα στις μητέρες σε όλο τον κόσμο που θέλουν να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.

Συχνά, αυτές οι μητέρες έχουν ήδη βιώσει απίστευτα τραύματα -. Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις και καταστροφές στην πατρίδα τους, σε πολλές περιπτώσεις, να χάσουν τα σπίτια τους, τους συζύγους τους και τα παιδιά τους Καμία μητέρα δεν αξίζει να σπαράσσεται από την οικογένειά της.
Η Ημέρα της Μητέρας είναι λιγότερο από 48 ώρες μακριά, αλλά δεν είναι πολύ αργά για να πάρει η μαμά σας ένα UNHCR e-κάρτα που δίνει την πρόσφυγα μητέρα ελπίδα.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας,

Charles DeSantis
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
UNHCR Παγκόσμιος Οργανισμός Προσφύγων