Ημερα προφιλακτικου
Μοιράζουμε 120.000 προφυλακτικά, ενημερώνουμε και συζητάμε για τη σημασία της πρόληψης και της προφύλαξης ενάντια στο HIV/AIDS και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και δίνουμε τη δυνατότητα γρήγορου, ανώνυμου και δωρεάν τεστ για HIV.

Σε αυτή την πανελλήνια εκστρατεία της 13ης Φεβρουαρίου 2015 – Διεθνούς Ημέρας Χρήσης Προφυλακτικού, δεν είμαστε μόνοι μας. Η Θετική Φωνή συνεργάζεται για μία ακόμη φορά με οργανώσεις και συλλογικότητες σε 20 πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο. Η καθεμία από αυτές είναι πολύτιμος συνεργάτης και κρίκος σε μία δυνατή αλυσίδα ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα σεξουαλικής αγωγής και υγείας.
Συμμετέχοντες οργανισμοί:
ESN και Colour Youth στην Αθήνα
Γιατροί του Κόσμου, ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία «ΑΝΤΙΓΟΝΗ», ΟΚΑΝΑ, ESN AuTh, ESN UoM, Social Erasmus, Erasmus Student Network, Thessaloniki Rainbow Youth, Κοινότητα LGBTIQ νέων Θεσσαλονίκης «Good As You(th)», ELSA (The European Law Students’ Association), AIESEC, Homophonia Thessaloniki, Thessaloniki Pride Sylvia Rivera, Thessaloniki Pride, Καλλιτεχνική Ένωση Ulysses, Πολύχρωμοι Ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη
Δράμα Project 2020 στη Δράμα
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο Κιλκίς
Unesco στις Σέρρες
Θράκας Ιππέας στη Ξάνθη και στην Κομοτηνή
Άρσις Κοζάνης
Kέντρο Πρόληψης «Φάρος» στη Σάμο και την Ικαρία
Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος» και «Σαμαρείτες» στη Ρόδο
Blender στην Πάτρα
Conqueer στο Ηράκλειο Κρήτης
Ερυθρός Σταυρός στην Κέρκυρα
Painted Youth, Stay Human και ESN στα Ιωάννινα
Κίνηση συμπαράστασης για το AIDS, AcceptCy και Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού στην Κύπρο

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ 36 ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ