ποστερ 1αO Όμιλος Σερρών για UNESCO μετά την έγκριση του Παγκόσμιου Οργανισμού UNESCO, να εντάξει την Πόλη μας στο δίκτυο “Πόλη της μάθησης” http://uil.unesco.org/lifelong-learning/project/learning-cities-greece-serres-joins-unesco-global-network-learning-cities .δημιούργησε το “1ο Summer Club robot kidsYouth” θέλοντας να βάλει την πόλη μας στο δρόμο της Τεχνολογίας του Μέλλοντος.

Όλοι γνωρίζουμε πως η δημιουργία δίνει στους νέους μας δύναμη, χαρά και αισιοδοξία για να ατενίσουν το μέλλον.

Ιδιαίτερα, ο Προγραμματισμός και η Ρομποτική θα δώσει μία άλλη διάσταση στη δημιουργικότητα των σύγχρονων νέων και θα τους οδηγήσει σε νέα και μοναδικά μονοπάτια.

Στα πλαίσια των ανωτέρω θα υλοποιηθούν μαθήματα Προγραμματισμού και Ρομποτικής τις ημερομηνίες 23, 24 & 25 Ιουνίου 2016, ώρα 6:00μμ-7:30μμ, στο 1ο ΓΕΛ Σερρών

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο με τη νέα σχολική χρονιά, σε μεγαλύτερη έκταση και σε μόνιμη βάση. Τα μαθήματα γίνονται με την καθοδήγηση και συνεργασία του ΜΙΤ. http://www.robots-and-androids.com/

Υπεύθυνος καθηγητής  του προγράμματος για τον Όμιλό μας, το μέλος μας κ/ος Χρήστος Τριανταφύλλου καθηγητής Πληροφορικής του 1ου ΓΕΛ Σερρών.

Εγγραφές http://globalclubrobotkids.blogspot.gr/