Ο Όμιλος Σερρών για UNESCO ,o Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΣ η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ,με την επιστημονική υποστήριξη της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας πραγματοποιούν στις 17 Μαρτίου 2017 στις 11.30 π.μ ειδική ενημερωτική εκδήλωση στους μαθητές της 3ης Λυκείου στο 3ο Λύκειο Σερρών για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της Ογκολογικής Μονάδας Πιάδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη “Ελπίδα.

Στους μαθητές θα παρουσιασθεί πόσο σημαντικό είναι για τον άνθρωπο ο εθελοντισμός και δει στο τομέα της υγείας κα πόσο μπορεί ο υγιής άνθρωπος να δώσει το μήνυμα ζωής και ΕΛΠΪΔΑΣ στους μικρούς αγωνιστές της ζωής. Κοντά στην δράση ο αθλητισμός που εκπροσωπείται με την ιστορική ομάδα του τόπου μας στην πρωτοβουλία της ενημέρωσης που έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών τα οποία πιστεύει πως είναι το μέλλον που πρέπει να φροντίσουμε.

Η δράση είναι η πρώτη, μιας σειράς ενημέρωσης στην τελευταία τάξη των Λυκείων της πόλης μας, στους μαθητές που σε λίγο χρόνο θα βγουν στον αγώνα της ζωής. Η ενημέρωση γίνεται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας

Τα συμμετέχοντα σχολεία, 3ο Λυκειο 40 Λύκειο ,2ο λύκειο ,Σκουτάρεως