Ο Οργανισμός Information Technology Society – IN.TE.SO.org σε συνεργασία με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙΜ 2 Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την υποστηριξη τoυ Ομίλου Σερρών για UNESCO και της Lego EDUK8, στο πλαίσιο της ενημέρωσης της αλλαγής που πραγματοποιείται στην Παγκόσμια Κοινωνία με την 4η Τεχνολογική Επανάσταση, σας προσκαλούν στο πρώτο Φεστιβάλ Τεχνολογίας και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στις Σέρρες με Θέμα ‘ ‘Serres brainPOP Festival’ την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα από 11.30 εως 18.00 στην αίθουσα Κ.Καραμανλής στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Διοικητήριο Σερρών).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση καλών πρακτικών των τεχνολογικών επιτευγμάτων αλλά, και η για πρώτη φορά στη πόλη μας , προσπάθεια ανάδειξης του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού που ασχολείται με την εκπαιδευτικη ρομποτική και την δημιουργία κώδικα.

Θέματα ενημέρωσης: -ST.E.M. και CS εκπαίδευση, πως μπορεί να αναδείξει την πόλης μας ως πόλη τεχνολογίας και καινοτομίας.
-Πώς η Τεχνολογια δημιουργεί κίνητρα, καταξίωση και προβολή σε νέους όλων των ηλικιών. -Επιχειρήσεις προβάλλουν την τεχνολογία τους.
-Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πληροφορίες για το Φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://inteso.org/1st-festival/
Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο +30.2102204410 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: event@inteso.org

https://inteso.org/1st-festival/?fbclid=IwAR3MzNHF6C_uyxOFrZTWicpU5sipsj1X4sncl64UVMsNpC9iDKeUunQrFn0