ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Ποιητικός Περίπατος Αμφίπολης»
(Αρ. έγκρισης Φ15/120796/Δ2/17/7/2018,έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας)

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων και η UNESCO δια των εκπροσώπων της στον Όμιλο Σερρών για την UNESCO, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Λογοτεχνίας με τίτλο: «Ποιητικός Περίπατος Αμφίπολης».
Σκοπός του Διαγωνισμού ήταν να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν την τεράστια ιστορία της Αμφίπολης μέσα από καλλιτεχνική έκφραση και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα των μαθητών της χώρας στην παγκοσμίως γνωστή Αμφίπολη.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης
Ευχαριστούμε όλους τους Διευθυντές, εκπαιδευτικούς των σχολείων της Χώρας και Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων που ενίσχυσαν τους μαθητές να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό.
Επίσης, ευχαριστούμε τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των ποιημάτων κ. Ακριτίδη Ανέστη ΠΕ02, κ. Καραθανάση Μαρία ΠΕ02, κ. Λαϊνα Δήμητρα ΠΕ02 και κ. Γεωργιάδου Αικατερίνη ΠΕ02 που με υπευθυνότητα, συνέπεια και αντικειμενικότητα πρότειναν τα παρακάτω αποτελέσματα:

1ο Βραβείο: Βουλγαρίδου Ευστρατία ( ψευδώνυμο :κβάντο ) Β΄Λυκείου , από το ΓΕΛ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ για το ποίημα «Εσύ τι περιμένεις ακόμα;»
2ο Βραβείο: Γεωργίου Παναγιώτη (ψευδώνυμο : PANOS/GEO), Γ΄ Γυμνασίου
από ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ – ΑΘΗΝΑ για το ποίημα: «Ο φύλακας της σιωπής»

3ο Βραβείο: Αθανασίου Γεώργιο (ψευδώνυμο: Βίκτωρ ) , Γ΄Λυκείου
από το 1ο ΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για το ποίημα: «Αμφιπόλεως μνήμη»

Επιπλέον, η επιτροπή αποφάσισε την απονομή ειδικού επαίνου στο σχολείο που είχε τις περισσότερες συμμετοχές.
Η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, στις 12.00μμ, στο χώρο του Μουσείου Αμφίπολης.
Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μας να παραβρεθούν στην εκδήλωση οι βραβευθέντες μαθητές/τριες με τους /τις Διευθυντές/τριες του Σχολείου τους, τους εκπαιδευτικούς που είχαν την παιδαγωγική καθοδήγηση του Διαγωνισμού και τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων/ ΠΘ των αντίστοιχων Διευθύνσεων.
Στην Τελετή Βράβευσης μπορούν να παρευρεθούν και οι γονείς /κηδεμόνες των μαθητών /τριών που διακρίθηκαν.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους.

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΗΣ Δ.Δ.Ε ΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΟΦΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ- ΤΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ