Υποβάλετε το πρωτότυπο βίντεο 1 λεπτού που δείχνει τον αντίκτυπο των δεδομένων στη ζωή σας και στον κόσμο γύρω σας. Το βίντεο πρέπει να παρουσιάζει σαφείς ιστορίες δεδομένων που δείχνουν τη χρήση δεδομένων από έναν ή περισσότερους χρήστες δεδομένων και τον τελικό αντίκτυπο στην κοινότητά σας ή στην παγκόσμια κοινότητα.

Πιστεύετε ότι το #BetterData μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας, την οικογένειά σας, την τοπική κοινότητα και να αλλάξετε τον κόσμο προς το καλύτερο ✔️

Είστε μεταξύ 15 και 24 ετών; ✔️

Στη συνέχεια, μοιραστείτε τη φωνή σας, υποβάλλοντας ένα βίντεο 1 λεπτού που θα προβληθεί στο Φόρουμ Εικονικών Παγκόσμιων Δεδομένων του ΟΗΕ 2020.

Οδηγίες υποβολής:

  • Προθεσμία υποβολής: 30 Σεπτεμβρίου 2020.
  • Μπορείτε να υποβάλετε ως ομάδα ή μεμονωμένα.
  • Διάρκεια: 1 λεπτό βίντεο που μπορεί να εγγραφεί εύκολα στο τηλέφωνό σας.
  • Μπορείτε να υποβάλετε στις 6 γλώσσες του ΟΗΕ: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Αραβικά, Ρωσικά και Κινέζικα (αλλά ένα κείμενο με αγγλική μετάφραση θα πρέπει να συμπεριληφθεί με υποβολή)
  • Το βίντεο πρέπει να εγγράφεται χρησιμοποιώντας ένα Οριζόντιο καδράρισμα και όχι κάθετο.
  • Απλώς στείλτε το βίντεό σας 1 λεπτού στο dataforum@un.org μαζί με τις ακόλουθες πληροφορίες το όνομά σας, την ηλικία, τη χώρα διαμονής σας, τυχόν οργανώσεις / πανεπιστήμιο / σχολείο και μια εισαγωγική παράγραφο για το βίντεό σας και γιατί τα δεδομένα έχουν σημασία.

Ιστορικό:

Ο διαγωνισμός βίντεο 1 λεπτού είναι να φέρει τις φωνές των νέων στο εικονικό 2020 και στο Παγκόσμιο Φόρουμ Δεδομένων των Ηνωμένων Εθνών 2021 στη Βέρνη.

Τα 10 κορυφαία βίντεο θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του εικονικού φόρουμ δεδομένων του ΟΗΕ για τα κοινωνικά μέσα και την εφαρμογή 2020. Οι 3 κορυφαίοι νικητές που επιλέχθηκαν από τη Γραμματεία θα κληθούν να κάνουν προεπισκόπηση των βίντεό τους και να μιλήσουν αυτοπροσώπως ή σχεδόν στο επόμενο Παγκόσμιο Φόρουμ Δεδομένων του ΟΗΕ στη Βέρνη τον Οκτώβριο του 2021.

Για τα βίντεο των 1 λεπτών, οι συμμετέχοντες της νεολαίας μπορούν να επιλέξουν περισσότερα από ένα θέματα από έξι θεματικούς τομείς του εικονικού παγκόσμιου φόρουμ των Ηνωμένων Εθνών για το 2020: Περισσοτερα

https://unstats.un.org/unsd/undataforum/programme/index.html