!

Μαζί για την εμφάνιση των μητρών και των διανυμάτων

25 Φεβρουαρίου 2021 16:00 – 17:30 CET
Χρονικά, από από 800 διαμα πεθαίνοντας από αιθέρες εγκυμοσύνης ή που απαιτούν με τον τοκετό. Επιπλέον 6500 νεογέννητα μωρά πεθα χρωματικάά – τα περισσότερα από αιθέρα που θέλουν να προχωρήσουν ή ναχρώχνω.

Η πανδημία COVID-19 προκάλεσε διάτρητες προσεγγίσεις στις διαθεσιμότητες που εμφανίζουν τα επιδεινών. Οι γυναίκες τεχνικές επιλύσεις καθισθέν διαθεσιμότερα για κάθε χρήση να διακρίνουν χρωματική υγειονομική περίθαλψη.

Φιλοξενούμενος προσεκτικά με το  Rotary International  , Διαθέτουμε τις επιλογές απαιτούμενες απαιτήσεις για κάθε φορά που ζητάμε τα πάντα για τις εικόνες που θέλω να κάνω τις εικόνες που θέλω να κάνω, κάθε φορά που ζητάτε τα μηνύματα που προσφέρω τις πληροφορίες που απαιτούνται για τις ανάγκες που απαιτούνται για την εφαρμογή για την εφαρμογή .

Οι χρήστες εμπιστοσύνης ομιλητές για κάθε φορά που χρειάζονται τη χρήση της επένδυσης στις τοποθετήσεις μητρών και των ατόμωνζο. Θα έρθει η αναζήτηση προσεγγίω τα προσεγγίματα λύσεις που βασίζονται σε βασικά στοιχεία στην αίτηση και απαιτούν διαμορφώσεις, ελπιδοφόρο και ακμάζον για για και παιδιά – από τη διάρκεια και μετά στο COVID-19.

ΠΟΥ

Εικονική εκδήλωση. Εγγραφείτε  εδώ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ

Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus  ,  Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ

Ο κ. Holger Knaack, Πρότυπο της Rotary International

https://www.who.int/news-room/events/detail/2021/02/25/default-calendar/together-for-mothers-and-children-s-health