Διαγωνισμός φωτογραφίας: Γιορτάστε ένα δέντρο που υποστηρίζει την ευημερία σας!

Υγιή δέντρα και δάση σημαίνουν υγιείς ανθρώπους. Τα δάση παρέχουν οφέλη για την υγεία για όλους στον πλανήτη, από καθαρό αέρα και θρεπτικά τρόφιμα και συστατικά για φάρμακα έως καθαρό νερό και χώρο για αναψυχή.

Για να γιορτάσουμε τη Διεθνή Ημέρα των Δασών στις 21 Μαρτίου και το φετινό θέμα, αποκατάσταση δασών: μια πορεία προς την ανάκαμψη και την ευημερία, σας ζητάμε να τραβήξετε φωτογραφίες από το πλησιέστερο δέντρο στο σπίτι σας που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε δέντρο που πιστεύετε ότι προσθέτει στην ευημερία σας: ίσως έχει νόστιμα φρούτα, ή έχει φλοιό ή φύλλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια παραδοσιακή θεραπεία, ή ίσως είναι ένα δέντρο που θέλετε να αναρριχηθείτε ή που απλά σας ενθαρρύνει τα πολύχρωμα φύλλα ή άνθη του.

Στείλτε μας μια φωτογραφία, πείτε μας γιατί επιλέξατε αυτό το δέντρο και θα μπορούσατε να κερδίσετε έναν υπολογιστή tablet!

Η προθεσμία συμμετοχής είναι 12 Μαρτίου 2021 στις 12:00 CET .

Οι συμμετοχές θα κριθούν σε τρεις κατηγορίες και το έπαθλο για κάθε κατηγορία θα είναι υπολογιστή tablet.

  • Παιδιά από 6 έως 14 ετών
  • Νεολαία ηλικίας 15 έως 24 ετών
  • Ενήλικες άνω των 24 ετών

Πώς μπορώ να μπω;

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, απλώς ακολουθήστε αυτά τα τρία βήματα:

  1. Τραβήξτε μια φωτογραφία από το πλησιέστερο δέντρο στο σπίτι σας που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα ή να προσθέσετε στην ευημερία σας.
  2. Συμπληρώστε τη διαδικτυακή φόρμα συμμετοχής και πείτε μας τι δείχνει η φωτογραφία σας και γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο δέντρο.
  3. Μην ξεχάσετε να δημοσιεύσετε τη φωτογραφία σας στα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιώντας το hashtag της Διεθνούς Ημέρας των Δασών: #IntlForestDay.

Αποποίηση ευθυνών: οι συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών πρέπει να έχουν τη συγκατάθεση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα τους. Ο γονέας ή ο νόμιμος θεματοφύλακας πρέπει να υπογράψει τη Φόρμα Έκδοσης Θέματος και να την στείλει μέσω email στο IDF@fao.org . 

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις .