Η ώρα των αγώνων ταχύτητας πίστας του F1 In Schools Ελλάδας

Η ελληνική εκδοχή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού F1 in Schools, «πατάει γκάζι» στην Αθήνα, τις Σέρρες και τον Βόλο.

Για πρώτη φορά μετά την έξαρση της πανδημίας της Covid-19, το F1 In Schools Greece θα πραγματοποιήσει αγώνες με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων!

Ο δημοφιλής STEM διαγωνισμός που αφορά Δημοτικά, Γυμνάσια αλλά και Λύκεια, διεξάγεται για ενδέκατη κατά σειρά χρονιά, με τον Οκτώβριο να είναι ένας μήνας γεμάτος δράση!

Οι τρεις αγώνες ανά την Ελλάδα

Το κομμάτι των αγώνων ταχύτητας πίστας της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για το 2022 θα χωριστεί σε τρία μέρα, με τις «μάχες» να διεξάγονται διαδοχικά Σάββατα.

– Στην Αθήνα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη Αττικής, για τις ομάδες από σχολεία Αττικής και Νοτίου Ελλάδας.

– Στις Σέρρες το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας, για τις ομάδες από σχολεία Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδας.

– Στο Βόλο το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, για τις υπόλοιπες ομάδες.

Πεδίο διεθνών διακρίσεων

Οι ελληνικές ομάδες του F1 In Schools έχουν επιτυχημένη παράδοση στους Παγκόσμιους Τελικούς και σε αυτή στάθηκε ο Εθνικός Συντονιστής του προγράμματος F1 in Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, Δημήτρης Πολυματίδης.https://www.facebook.com/dimitris.polymatidis