Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε μέσω Zoom για τη συμμετοχή σας στην τέταρτη έκδοση του Διεθνούς Φόρουμ της UNESCO για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και την Εκπαίδευση που θα διοργανωθεί σε υβριδική μορφή (διαδικτυακή και στο Πεκίνο) στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2022 .

Το φετινό φόρουμ θα συγκληθεί με το θέμα Steering AI to Empower Teachers and Transform Teaching .Το Φόρουμ θα δομηθεί γύρω από τέσσερα επιμέρους θέματα: (1) στρατηγικές για τη μόχλευση της τεχνητής νοημοσύνης για να καταστεί δυνατή ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης. (2) καθοδήγηση της τεχνητής νοημοσύνης με σχεδιασμό για την ενδυνάμωση των δασκάλων και τη μετατροπή της διδασκαλίας και της μάθησης. (3) τον καθορισμό και την ανάπτυξη των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών που απαιτούνται για να εργαστούν σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα πλούσια σε τεχνητή νοημοσύνη. και (4) παγκόσμια εταιρική σχέση για την εστίαση των πιο περιθωριοποιημένων με έμφαση στις προτεραιότητες για την Αφρική.

Παρακαλούμε συνδεθείτε στις συνεδρίες που σας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στους συνδέσμους της συνεδρίας που εμφανίζονται στο παρακάτω πρόγραμμα. Θα λάβετε αυτόματα τον μοναδικό σύνδεσμο Zoom και τον κωδικό πρόσβασης που σχετίζονται με κάθε περίοδο λειτουργίας.

Σας ενθαρρύνουμε επίσης να κοινοποιήσετε αυτό το μήνυμα στο δίκτυό σας και να τους προσκαλέσετε να συμμετάσχουν σε συνεδρίες που σχετίζονται με αυτούς. Perissotera