Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2022: Επανεξέταση του τουρισμού

«Επανεξετάζοντας τον Τουρισμό» είναι το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2022 . Ο φετινός επίσημος εορτασμός θα φιλοξενηθεί από την Ινδονησία, γιορτάζοντας αυτή την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε πώς κάνουμε τον τουρισμό για έναν πιο βιώσιμο, χωρίς αποκλεισμούς και ανθεκτικό τομέα.

Σας χρειαζόμαστε – για να αναδείξετε πλήρως τις δυνατότητες του τουρισμού για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για όλους και τη συνένωση των κοινοτήτων.

ΤΙ

Υποβάλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο υψηλής ανάλυσης που απεικονίζουν καλύτερα ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, από κατασκευαστές αναμνηστικών έως διαχειριστές ξενώνων έως ξεναγό και τη δύναμη του τουρισμού να δημιουργήσει ανάπτυξη στη χώρα σας και τη θετική μεταμόρφωση που έχει οδηγήσει στους ανθρώπους.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Χτίζουν τον τουριστικό τομέα και τον κάνουν μια ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης και κατανόησης, οπότε ας τους δώσουμε τον λόγο!

  • Εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα
  • Τοπικές κοινότητες
  • Ταξιδιώτες που συμμετέχουν σε τοπικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις

📷 Φωτογραφίες: τουλάχιστον 300 dpi.
🎥 Βίντεο: όχι περισσότερο από 1 λεπτό. τουλάχιστον 1080p.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΕΤΕ

  1. Επιλέξτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που συμμορφώνονται με τα παραπάνω.
  2. Στείλτε το στη διεύθυνση comm@unwto.org , διευκρινίζοντας:
    • Θέμα email: Πλάνα WTD 2022 (ονομασία της χώρας σας )
    • Υπεύθυνος επικοινωνίας

https://www.unwto.org/world-tourism-day-2022/join

https://www.youtube.com/watch?v=-onBgbEp7Po&t=11721s
Παγκόσμια Ημέρα τουρισμού 2022!!!
Κανονικά Έπρεπε,
ΝΑ ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ,
ΤΗΝ Αμφιπολη,Μοναστήρι Αγίου Προδρόμου,υπο πίεση να εφαρμοσθεί το Γεωπάρκο του Στρυμόνα,Κερκίνη,Γεωπάρκο Σιδηροκάστρου,ΑΛΙΣΤΡΆΤΗ…..
Καθήκον της κοινωνίας των πολιτών .
Η εξουσία ψάχνει ακόμα τι να προωθήσει.
περισσότερα http://unescoserron.blogspot.com/2022/09/blog-post_24.html
https://unescoserron.blogspot.com/2022/09/2022.html

Παγκόσμια κληρονομιά:
ποιος είναι ο αντίκτυπος της UNESCO

Ο Lazare Eloundou, Διευθυντής του Κέντρου Παγκόσμιας Κληρονομιάς, μαρτυρεί τον αντίκτυπο της παγκόσμιας κληρονομιάς και περιγράφει το συγκεκριμένο έργο της UNESCO για την προώθηση του πολιτισμού, από το Abu Simbel έως το Al Nuri Mosq στη Μοσούλη.

Με αφορμή την 50ή επέτειο της Σύμβασης Παγκόσμιας Κληρονομιάς, η UNESCO διοργανώνει σε συνεργασία με το National Geographic  μια έκθεση του φωτογράφου και καλλιτεχνικού διευθυντή Yan Bighetty de Flogny . Οι φωτογραφίες του τραβήχτηκαν σε καθορισμένους χώρους της UNESCO κατά τη διάρκεια του καλλιτεχνικού του προγράμματος εξερεύνησης Al Safar ,  Στα χνάρια του Ibn Battuta .

Ο φωτογράφος εμπνεύστηκε τον μεγάλο εξερευνητή του 14ου αιώνα Ibn Battuta και ανέπτυξε ένα παγκόσμιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό έργο για να αναδείξει και να προωθήσει την πολιτιστική ποικιλομορφία, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την ανεκτικότητα και τη σημασία της νεολαίας στην περιοχή. https://www.unesco.org/en/world-heritages-50th-anniversary-exhibition