Ελάτε διεθνείς ηγέτες και πρωταθλητές βουνού για τη  Διεθνή Ημέρα Βουνού 2022  για να μάθετε.

https://www.fao.org/mountain-partnership/events/imd-2022/en/

Εκδηλώσεις

Οι γυναίκες μετακινούν βουνά – εκδήλωση υψηλού επιπέδου με επίδειξη μόδας από τη Stella Jean
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.30–13.55 CET – Παρακολουθήστε τη διαδικτυακή μετάδοση:  www.fao.org/webcast/home/en/item/6092/icode

https://www.fao.org/mountain-partnership/events/imd-2022/en/

Το «Women Move Mountains»  θα τονίσει πώς η μόδα μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση των αγροτικών και περιθωριοποιημένων γυναικών σε ορεινές κοινότητες σε όλο τον κόσμο, προωθώντας την οικονομική τους ανεξαρτησία λαμβάνοντας μια βιώσιμη πηγή εισοδήματος και βλέποντας τις γυναίκες ως φορείς αλλαγής – κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα .

Το μήνυμα των βουνών – ημερήσια διάσκεψη για την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 στις 9.30–18.00 CET – Ακολουθήστε το Zoom – Κωδικός πρόσβασης: 133647

«Το μήνυμα των βουνών» φιλοξενείται από το Τμήμα Πολιτισμού και Παιδείας της Αγίας Έδρας μαζί με τη Γραμματεία του Mountain Partnership, σε συνεργασία με τον Giovane Montagna, τον Ιταλικό Αλπικό Όμιλο και τον Οδηγό Don Bosco 6000 – Περού, ως συμβολή στην Διεθνές Έτος Βιώσιμης Ορεινής Ανάπτυξης 2022 και Διεθνής Ημέρα Βουνού.

 Στο συνέδριο θα συμμετέχουν πολλοί ορεινοί παράγοντες, όπως Πρέσβεις Καλής Θέλησης της Mountain Partnership, ορειβάτες, επιστήμονες, εμπειρογνώμονες βιώσιμης ανάπτυξης, τουριστικοί φορείς, εθελοντές και λάτρεις του αθλητισμού – κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Εμπλέκομαι!

  • Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο της Διεθνούς Ημέρας Βουνού 2022 στα Αραβικά, Κινέζικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά και Ισπανικά εδώ.
  • Διοργάνωση εκδήλωσης ή δραστηριότητας για την Ημέρα; Καταχωρίστε το στον ιστότοπο της Διεθνούς Ημέρας Βουνού.
  • Κατεβάστε κάρτες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με βασικά μηνύματα για γυναίκες του βουνού από τον πίνακα IMD Trello.
  • Χρησιμοποιήστε το hashtag #MountainsMatter και προσθέστε ετικέτα στο Mountain Partnership στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • more  https://unescoserron.blogspot.com/2022/12/2022.html